Rulleski

Sæsonen 2023-24 startede 1. maj og der er afholdt introkursus for begyndere. Til september forventer vi at tilbyde fast ugentlig træning kl. 16.30 - 18.00 formentlig om onsdagen i Aalborg Øst på lukkede stisystemer.
Fra oktober til medio januar plejer vi at have langture (30-60 km) i nogle weekender. De annonceres på facebook og på hjemmesiden. Her køres klassisk teknik - det er også det behageligste når asfalten er våd.

Følg med på vores facebookside – her kan du følge klubbens liv og fællestræning.

Medbring hver gang: cykelhjelm, refleksvest samt beskyttelsesbriller. Alle tre elementer udgør en vigtig del af din sikkerhed og derfor skal det være i orden – både når du træner med andre og når du træner selv.

Stavspidser: de skal være syleskarpe! Ellers øges risikoen for styrt. Kun diamantfile virker på de hærdede spidser. Rulleskisport.dk fører denne fil.

Udstyr: kan købes brugt på Den Blå Avis, hos Jesper Erlansen i Rulleskisport.dk i Hellerup eller hos Bo Jensen i District10 på Østerbro i København eller hos Steep&Deep i Holte - eller i talrige udenlandske webshops, men støt nu hellere vores danske forhandlere.

Selvtræning: henover sommeren 2023 skal du opbygge styrke. Det gøres ved ugentlig styrketræning, motionscenter, svømning, kajak, stavløb, crossfit, rulleski osv. Du skal arbejde med at opbygge dine muskler og i mindre grad din kondition og udholdenhed.
I programmet skal indlægges én tur (5-15 km) på rulleski hver uge, idet alle de små muskler som du bruger til at holde balancen med også skal i form.
Der er masser af træningsprogrammer på nettet og YouTube.
Tip: planlæg realistisk uge for uge hvad der er tid til og gennemfør så det.

Følg Rulleski Danmark på Facebook.